Meniu Închide

Stegulete scobitoare tricolore

Stegulete hartie tricolore Scobitoare
Model stegulet scobitoare tricolor

Steguletele scobitoare tricolore reprezinta un format atipic de stegulete tricolore, avand dimensiuni aproximative de doar 35x25mm si suport scobitoare de 65mm. Steguletele tricolore scobitoare sunt ideale pentru decorarea ornamentala a platourilor, alimentelor, produselor de patiserie sau aranjamentelor florale.
Produse din materiale de calitate, mini steguletele tricolore scobitoare fac parte din gama de stegulete eco fiind 100% biodegradabile.
Steguletele scobitoare tricolore sunt produse in doua forme dreptunghi sau fanion si sunt ambalate si in pachete de 100 bucati, acestea putand fi achizitionate prin intermediul magazinului nostru online disponibil la adresa https://www.magazin.admiralmedia.ro
Steguletele tricolore scobitoare sunt produse in cantitati mari, fiind disponibile de regula in stoc permanent. Astfel putem asigura livrarea urgenta in Bucuresti si Ilfov sau in 1-2 zile lucratoare prin intermediul curierilor.

Detalii stegulete scobitoare

  • Dimensiune print: 35mm x 25mm.
  • Dimensiune suport: scobitoare 65mm.
  • Tipar digital policromie fata-verso.
  • Steguletele pe scobitoare sunt livrate lipite pe scobitoare si taiate pe contur in functie de forma dorita(dreptunghi, fanion).
Steguletele tricolore scobitoare sunt comercializate in pachete de 50 de bucati. Pentru pretul actualizat, stocuri si discount-uri cantitative va rugam sa accesati magazinul nostru online la adresa https://www.magazin.admiralmedia.ro Preturile sunt finale si nu se mai adauga TVA.